Lieve Yellow Kitchen fans,

 

 

ER IS EEN NEW CREWMEMBER IN DA HOUSE

Met heel veel plezier stel ik jullie hierbij graag voor aan dochterlief Maartje, zij is vanaf nu ook in de Yellow Kitchen te vinden en versterkt mij met alle zaken. Maartje woont in Utrecht, heeft haar studie communicatie wetenschappen afgerond, is bijzonder creatief, heel sportief, kan fantastisch koken en bovenal een perfectionist die het graag anderen naar de zin maakt. Wij verheugen ons allebei om Yellow Kitchen Catering nog meer servicegericht te maken als dat het nu al is. Welkom Maartje!

 

 

ER IS EEN DELICIOUS WEBSHOP IN DE MAAK

Eén van de dingen die we aan het uitwerken zijn is onze webwinkel met onze eigen smaakmakers. Achter de schermen zijn we  druk bezig en hopen jullie zo snel mogelijk kennis te kunnen laten maken met onze Yellow Kitchen Essentials. Wat te denken van onze soepen, sappen, dressings en cadeauboxen? Het wordt een feestje hoor! Zo brengen wij straks de lekkerste dingen bij jullie thuis en genieten jullie nog meer van alles wat het leven zo fijn maakt!

 

 

WE STAAN TE TRAPPELEN OM THUIS VOOR JULLIE TE KOKEN

Wij verheugen ons om de mooiste 21 diners, of andere feestelijke diners, te mogen verzorgen. Geef alles gerust uit handen aan ons en beleef  een magische avond met je beste vrienden en familie.  We nemen alles mee, dekken de tafel, verzorgen jouw lievelingsgerechten en laten de keuken weer stralend schoon achter.

 

Voor nu genoeg werk aan de winkel. Zolang onze webshop nog niet in gebruik is vind je onder de button ‘Eten Bestellen’  de laatste info betreft week- of maandmenu’s en eventuele andere aanbiedingen.

Smakelijke groetjes, Maartje & Lilian