Eten is een feestje

 

Samen genieten van eten en drinken op ieder moment van de dag. Een uitgebreide lunch of brunch met heerlijke broodjes, soep en salades. Verrassende zoetigheden met pure smaken en ingrediënten. Borrelen met mondvermaakjes op een receptie, of chillen met uitgebreide borrelplanken in de tuin. Bourgondische buffetten met een vleugje Italiaans of Spaans en eerlijke, warme maaltijden met passie.

Laten we genieten!

 

 

Offerte aanvragen

Contact

Neem via de onderstaande gegevens contact op.
info@yellowkitchen.nl
06 48 07 40 89

Lilian heeft een deel van de catering van mijn 21-diner gedaan. Het was echt ontzettend lekker. Haar truffelrisotto is één van de lekkerste die ooit heb gegeten! Daarnaast is ze een super leuke en relaxte vrouw. Heel fijn om mee samen te werken!

Emma Preesman

We hebben genoten van het heerlijke eten, dank je wel weer!

Bewonerscommissie Leusden

Dag Lilian,

Nogmaals reuze bedankt voor je fantastische buffet, je betrokkenheid en de rest van de verzorging. Je hebt je visitekaartje niet alleen op papier achtergelaten!

Christian van den Brink

Lilian is een professional om totaal te ontzorgen door een goede voorbereiding te doen, een voortreffelijk menu te maken met daarin rekening te houden met alle wensen/allergieën en volgens afspraak het diner op te dienen! Wat een feestje om Yellow Kitchen thuis te hebben. Alle gerechten waren erg lekker en heeft het ‘21 diner’ van onze dochter volledig laten slagen! Dank je, lieve Lilian en Maartje.

Uitstekende waarde · Creatieve keuken · Gediplomeerd personeel · Heerlijk eten · Geschikt voor feesten · Gepersonaliseerde menu’s
Hanneke Keuning

Hi Lilian,

Iedereen was zeer tevreden over het eten. En ook superfijn de service en dat alles iedere dag op tijd was!

Marieke de Waal

DOX

Beste Lilian,

 

Dank voor wederom de fantastische verzorging van onze Kerstborrel. Ik heb niets anders dan complimenten gehoord!

Francine Teeuwen

Hydrologic

Hi Lilian, mijn collega’s waren zeer tevreden! Ik heb zelf ook nog een broodje geproefd en was erg lekker.

Gabriella Zock

VODW

Goedemorgen Lilian,

Het was een geweldig feest met een fantastisch buffet! iedereen heeft genoten en het zag er allemaal perfect verzorgd uit. Zeer bedankt!

Barbara Bastiaanssen

Lilian van Yellow Kitchen heeft bij ons al een paar keer van een feest een echt feest gemaakt!
Na een gedegen introductie wat ze allemaal kan betekenen ontvouwen zich de mooiste en lekkerste ideeën. Bij haar thuis maakt ze de voorbereidingen. En in onze keuken worden de feestelijkheden mooi afgerond en gepresenteerd.
Na afloop wordt alles netjes schoongemaakt en opgeruimd.
Janke Nieveen

Hallo Lilian,
Dank je wel voor je mail en je snelle afhandeling. Ik heb erg genoten van de catering en jullie positieve en professionele manier van werken.
Hélène Hine

Landschap Erfgoed Utrecht

Wij zijn blij verrast door Yellow Kitchen Catering, het was een geweldig buffet met liefde bereid! Hartelijk dank voor de bijzondere gerechten en goede service. En dat om de hoek, we weten jullie nu te vinden. Super catering in Leusden! Heel veel succes gewenst Lilian.
Hans Boonen

Dank voor al jullie goede zorgen en het lekkere eten. Mijn moeder, wij en alle anderen hebben ervan genoten. Voor ons was het op deze manier heel makkelijk.
Joke Trapman

Je was fantastisch, iedereen heeft genoten!
Carla Lelieveld

Ik ben helemaal vergeten jou te laten weten dat de Marokkaanse stoof van afgelopen BB echt waanzinnig goed is ontvangen! Ik heb nog nooit eerder zoveel collega’s een ze keer zien opscheppen.
Irene Hehekamp

MLC

Was een superfeestje en heel veel complimenten over de catering!
Lucienne Meijerink

Hee Lilian, het was weer HEERLIJK! Iedereen heeft ervan genoten. Het toetje met het perfect uitgesneden bananenblad was een leuke, lekkere verrassing!
Renate Voormolen

Itvitea