Eten is een feestje

 

Samen genieten van eten en drinken op ieder moment van de dag. Een uitgebreide lunch of brunch met heerlijke broodjes, soep en salades. Verrassende zoetigheden met pure smaken en ingrediënten. Borrelen met mondvermaakjes op een receptie, of chillen met uitgebreide borrelplanken in de tuin. Bourgondische buffetten met een vleugje Italiaans of Spaans en eerlijke, warme maaltijden met passie.

Laten we genieten!

 

 

Offerte aanvragen

Contact

Neem via de onderstaande gegevens contact op.
info@yellowkitchen.nl
06 48 07 40 89

Lilian heeft een deel van de catering van mijn 21-diner gedaan. Het was echt ontzettend lekker. Haar truffelrisotto is één van de lekkerste die ooit heb gegeten! Daarnaast is ze een super leuke en relaxte vrouw. Heel fijn om mee samen te werken!

Emma Preesman

Lilian is een professional om totaal te ontzorgen door een goede voorbereiding te doen, een voortreffelijk menu te maken met daarin rekening te houden met alle wensen/allergieën en volgens afspraak het diner op te dienen! Wat een feestje om Yellow Kitchen thuis te hebben. Alle gerechten waren erg lekker en heeft het ‘21 diner’ van onze dochter volledig laten slagen! Dank je, lieve Lilian en Maartje.

Uitstekende waarde · Creatieve keuken · Gediplomeerd personeel · Heerlijk eten · Geschikt voor feesten · Gepersonaliseerde menu’s
Hanneke Keuning

Lilian van Yellow Kitchen heeft bij ons al een paar keer van een feest een echt feest gemaakt!
Na een gedegen introductie wat ze allemaal kan betekenen ontvouwen zich de mooiste en lekkerste ideeën. Bij haar thuis maakt ze de voorbereidingen. En in onze keuken worden de feestelijkheden mooi afgerond en gepresenteerd.
Na afloop wordt alles netjes schoongemaakt en opgeruimd.
Janke Nieveen

Wij zijn blij verrast door Yellow Kitchen Catering, het was een geweldig buffet met liefde bereid! Hartelijk dank voor de bijzondere gerechten en goede service. En dat om de hoek, we weten jullie nu te vinden. Super catering in Leusden! Heel veel succes gewenst Lilian.
Hans Boonen