CREW CATERING

Yellow Kitchen Catering kookt graag op locatie. Tijdens de productie van een televisieprogramma, film of muziekoptreden komen we met onze potten en pannen, bouwen een mobiele keuken op maat en verzorgen met plezier de crew zodat ze niets te kort komt. Crew catering is het leukste wat er is!

De catering op filmset is net even anders dan catering bij een bedrijf of op een feestje. Vroeg, soms heel vroeg beginnen met vers en gezond ontbijt. Voor wie moet wachten of tussendoor tijd heeft, staat er koffie, thee, water, een sapje, frisdrank, fruit en nog iets te snoepen.  Als je zo vroeg begint en fysiek soms zwaar werkt dan lust je wel wat. We zorgen voor een stevig en warm lunchbuffet, met veel groente en verschillende smaken. En natuurlijk sluiten we de dag af met een goede snack. It’s a wrap!

Voor een muziekoptreden maken we vaak een buffet voor het optreden, lekker en gezond, voedzaam en niet te zwaar. Wij zorgen dat alles op tijd klaar staat. Crew catering betekent onder andere geduld en de juiste timing!

Op iedere locatie kunnen we uit de voeten. We zorgen zelf voor materiaal, indien nodig, we koken met verse producten, gebruiken duurzame disposables, wij hebben altijd last van een goed humeur en houden van een minimum aan waste!

Bel of mail ons gerust, we bespreken graag de mogelijkheden.

Offerte aanvragen


Contact

Neem via de onderstaande gegevens contact op.
info@yellowkitchen.nl
@ Lilian 06 48 07 40 89

@ Maartje 06 48 88 45 83